Tuinkamer

Muris Bouw realiseert luxe en comfortable tuinkamers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een tuinkamer.

Maatwerk tuinkamers

Muris Bouw realiseert maatwerk tuinkamers. Of het nu gaat om een werkkamer of luxe afgesloten zitkamer. Wij helpen u graag verder. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze houten tuinkamers zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken waarbij wij altijd oog hebben voor detail. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stijlen die we afstemmen op uw wensen. Strak en modern of robuust en authentiek. Uw wens staat altijd centraal.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materialen tuinkamer

Wij zijn dé specialist in het realiseren van houten tuinkamers. Om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van uw tuinkamer, is het van belang dat er kwalitatief hoogstaand materiaal gebruikt wordt. Hout is een populaire keuze voor tuinkamers omdat het natuurlijk, esthetisch aantrekkelijk en relatief goedkoop is tegenover een stenen of stalen constructie.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de tuinkamer langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Opties tuinkamer

Voorzie uw tuinkamer van extra gemak, comfort en een luxere uitstraling. Denk hierbij aan:

Ontwerp van uw tuinkamer

Heeft u een keuze gemaakt voor de materialen, stijl en opties? Dan maken we graag een ontwerp voor u. Tevens ontvangt u bij dit ontwerp een offerte. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dan maken we graag een offerte voor uw tuinkamer.

Gerelateerde projecten

Douglas Tuinkamer

Douglas Tuinkamer

Luxe tuinkamer

Kapschuur

Douglas overkapping

Douglas poolhouse

Tuinkamer

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.