Glazen schuifwand

Muris Bouw levert en plaatst glazen schuifwanden voor bijvoorbeeld uw overkapping, tuinkamer of kapschuur. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Glazen schuifwanden

Wilt u in het najaar nog genieten van uw buitenverblijf? Extra bescherming tegen regen en wind? Of  een luxe uitstraling creëren? Een glazen schuifwand biedt mogelijkheden. In combinatie met een kachel of heater kunt u het hele jaar gebruik maken van uw buitenverblijf.

Muris Bouw levert en plaatst glazen schuifwanden. Dit kan in combinatie met een nieuwe overkapping maar natuurlijk ook in uw bestaande overkapping. Hierbij kunt u kiezen tussen verschillende kleuren en maten. De schuifwanden worden geplaats door een vakkundig team.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materiaal keuze

De frames van de glazen schuifwanden zijn altijd uitgevoerd in aluminium. Hierbij kunt u kiezen uit de kleuren antraciet, zwart of wit. De glasplaten worden gemaakt van 10 millimeter dik veiligheidsglas en hebben een afmeting van 980 millimeter of 820 millimeter per glasplaat. (Breedte en hoogte).

Opties glazen schuifwanden

Bij een glazen schuifwand kunt u kiezen uit verschillende opties:

  • Tochtstrips: zo houd u meer wind uit de overkapping;
  • Meenemers: deze trekken of duwen alle glasplaten naar één kant en zorgen dus voor extra gebruiksgemak;
  • Sierstrips: hiermee krijgen de randen van de glazen schuifdeuren een omlijsting;
  • Glasopvang: zo zorgt u voor een nette afwerking aan de zijkant van de glazen schuifwand;
  • Deurgreep: u kunt uit diverse opties kiezen voor het bedienen van de glazen schuifdeuren makkelijker te maken. Er kunnen plakgrepen en komgrepen worden toegepast.

Gerealiseerde projecten

Tuinkamer

Douglas Tuinkamer

Douglas Tuinkamer

Luxe tuinkamer

Tuinkamer

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.