Tuinhuis

Muris Bouw realiseert functionele en duurzame houten tuinhuizen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een tuinhuis.

Maatwerk houten tuinhuizen

Muris Bouw realiseert maatwerk tuinhuizen. Zowel het formaat als de stijl is volledig aan u. Indien gewenst adviseren wij u hierin. Uw wens staat altijd centraal. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze tuinhuizen zijn stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materialen tuinhuis

Wij zijn dé specialist in het realiseren van houten tuinhuizen. Om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van uw tuinhuis, is het van belang dat er kwalitatief hoogstaand materiaal gebruikt wordt. Hout is een populaire keuze voor tuinhuizen omdat het natuurlijk, esthetisch aantrekkelijk en relatief goedkoop is tegenover een stenen of stalen constructie.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de tuinhuis langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Opties tuinhuis

Voorzie uw tuinhuis van extra gemak, comfort en een luxere uitstraling. Denk hierbij aan:

Ontwerp van uw tuinhuis

Heeft u een keuze gemaakt voor de materialen, stijl en opties? Dan maken we graag een ontwerp voor u. Tevens ontvangt u bij dit ontwerp een offerte. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dan maken we graag een offerte voor uw overkapping.

Gerelateerde projecten

Douglas overkapping

Douglas Tuinkamer

Douglas houten schuur

Douglas overkapping

Luxe tuinkamer

Kapschuur

Douglas overkapping

Tuinkamer

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.