Renovatie

Muris Bouw renoveert zowel woningen als bedrijfspanden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een kapschuur.

Totaal bouwpartner

Is uw woning of bedrijfspand toe aan vernieuwing? Dan zijn er twee keuzes: slopen en opnieuw bouwen of renoveren. Nieuwbouw gaat meestal gepaard met hoge kosten en lange bouwtrajecten. Renoveren is vaak een goedkopere en duurzamere optie waarbij het karakter van uw pand bewaart blijft.

Muris Bouw realiseert verbouwingen vanaf idee tot oplevering, van een compleet vernieuwde woning tot een volledig bedrijfspand. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen die in elke stijl toegepast kunnen worden. Bovendien houden wij rekening met uw budget en wensen, waarbij er altijd oog is voor detail. Wij werken al meerdere jaren samen met vaste elektriciens, loodgieters en stukadoors. Hierdoor heeft u een vast aanspreekpunt voor uw renovatie.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Werkzaamheden

Een aantal werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Het verwijderen of toevoegen van binnen of buitenmuren;
  • Het maken van nieuwe wanden of plafonds;
  • Het vervangen van bestaande vloeren;
  • Het vervangen van bestaande daken;
  • Het plaatsen van nieuwen kozijnen;
  • Het aanbrengen van isolatie;
  • Het plaatsen van een lichtstraat.

Ontwerp

Wij kunnen u helpen bij het ontwerp van uw verbouwing. Door de vele jaren ervaring kunnen wij u goed adviseren over verschillende renovatiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld welke materialen er toegepast kunnen worden en wat er wel of niet mogelijk is. Wij houden ten alle tijden rekening met uw budget en wensen. U bent natuurlijk altijd vrij om een ontwerp (van een architect) aan te leveren.

 

Gerelateerde projecten

Renovatie zolder

Renovatie zolder

Renovatie oude schuur

Dakopbouw

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.