Houtskeletbouw

Bouwen met hout is duurzaam, snel en goedkoper dan traditionele bouwmethodes. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van houtskeletbouw.

Specialist in bouwen met hout

Muris Bouw is gespecialiseerd in het bouwen met hout. Wij zijn groot voorstander van houtskeletbouw. Houtskeletbouw is geschikt voor de realisatie van o.a. een woning, bijgebouw, op- of aanbouw. Wij begeleiden uw project van ontwerp tot aan oplevering.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Duurzaam, snel en comfortabel

Houtskeletbouw is een duurzame bouwmethode voor het realiseren van uw woning, bijgebouw, op- of aanbouw. Houtskeletbouw is goedkoper en duurzamer dan traditionele bouwmethodes. Houtconstructies realiseren we veel sneller dan traditioneel metselwerk. De constructie voorzien we van hoogwaardig isolatiemateriaal waardoor u niet inlevert op duurzaamheid en wooncomfort.

Prachtige buiten afwerking

Bij houtskeletbouw zijn er oneindig veel mogelijkheden voor de buitenafwerking. Denk hierbij aan: hardhout, bamboe, stucwerk, composiet, thermowood en steenstrips. Wij monteren het afwerkmateriaal altijd blind. Dit betekent dat u geen bevestigingsmateriaal zoals nagels of schroeven ziet maar enkel het materiaal ziet dat u wilt zien.

 

Levensduur houtskeletbouw

Houtskeletbouw heeft een levensduur van meer dan 75 jaar mits er kwalitatief hout is gebruikt en dit op de juiste manier onderhouden is. In de praktijk zijn er houten gebouwen die dateren uit de 15de eeuw. Hout is een zeer sterk bouwmateriaal en daarom een populaire keuze voor de realisatie van bebouwing voor langere tijd.

 

Gerealiseerde projecten

Fraké gevelbekleding

Houtskelet aanbouw

Douglas houten schuur

Paardenstal

Houtskelet opbouw

Houtskelet aanbouw

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.