Carport

Muris Bouw realiseert degelijke houten carports. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur.

Maatwerk carports

Muris Bouw realiseert maatwerk carports. Volledig op maat gemaakt. Strak en modern of authentiek en robuust? Uw wens staat altijd centraal. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze houten schuren zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken waarbij wij altijd oog hebben voor detail. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stijlen die we afstemmen op uw wensen.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materiaalkeuze carport

U wilt zo lang als mogelijk kunnen genieten van uw carport. Daarom is het belangrijk om alleen kwalitatief hoogstaand materiaal te gebruiken. Hout is een populaire keuze voor carports omdat het natuurlijk, esthetisch aantrekkelijk en relatief goedkoop is tegenover een stenen of stalen constructie.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de carport langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Gerelateerde projecten

Douglas overkapping

Douglas houten schuur

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.