Vlonder

Muris Bouw realiseert robuuste en duurzame vlonders. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een vlonder.

Maatwerk vlonders

Wilt u net dat beetje extra uitstraling in uw tuin? Een luxe ondergrond voor uw overkapping?  Of een extra zitruimte in uw tuin of aan uw vijver? Door het aanleggen van een vlonder creëert u een mooie balans tussen steen, gras en hout. Door de natuurlijke houten uitstraling of de strakke composiet look maakt u uw tuin helemaal af.

Muris Bouw creëert mooie houten en composieten vlonders. Of het nu gaat om een simpel wandelpad of een meer gecompliceerde constructie met verschillende niveaus. Wij hebben altijd oog voor detail en werken de vlonder tot in de puntjes strak af. De vlonders geven niet alleen een mooie uitstraling aan uw tuin, maar zijn ook veilig om op te lopen en worden altijd stevig gemaakt zodat verzakkingen uitgesloten zijn.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materialen voor vlonders

De materiaalkeuze is een belangrijk onderdeel richting het ontwerp van uw vlonder. Allereerst wordt er onder de vlonder een worteldoek geplaats zodat er geen onkruid meer kan groeien. De volgende stap is de onderconstructie, deze kan gemaakt worden van geïmpregneerd vurenhout, hardhout of kunststof. Vervolgens heeft u keuze uit een tal van vlonderplanken van verschillende houtsoorten of composiet. Deze worden aangebracht met rvs vlonderschroeven of met het GRAD systeem.

GRAD Systeem

De vlonder kan uitgevoerd worden met het GRAD systeem. Hierbij worden er aan de buitenzijde van de constructie aluminium regels geplaatst. In het hout wordt een groef gefreesd waarna het hout in de regel geklikt kan worden, hierdoor wordt er een blinde bevestiging gecreëerd. Dit betekent dat er geen schroeven meer zichtbaar zijn.

Gerelateerde projecten

Vlonder padoek

Douglas overkapping

Luxe tuinkamer

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.