Kapschuur

Muris Bouw realiseert robuuste en authentieke kapschuren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een kapschuur.

Maatwerk tuinkamers

Muris Bouw realiseert maatwerk kapschuren. Robuust en authentiek. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze houten kapschuren zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken waarbij wij altijd oog hebben voor detail. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stijlen die we afstemmen op uw wensen. Strak en modern of robuust en authentiek. Uw wens staat altijd centraal.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materialen kapschuur

Wij zijn dé specialist in het realiseren van authentieke kapschuren. Om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van uw kapschuur, is het van belang dat er kwalitatief hoogstaand materiaal gebruikt wordt.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de kapschuur langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Opties kapschuur

Voorzie uw kapschuur van extra gemak, comfort en een luxere uitstraling. Denk hierbij aan:

Voordelen van een kapschuur

  • Een kapschuur geeft een ruimtelijk gevoeg door de hoge nok; 
  • De hoge nok kan worden gebruikt voor een extra verdieping voor opslag of een knusse zolder; 
  • Een kapschuren geeft een stoere uitstaling aan uw tuin of erf; 
  • De voorzijde van een kapschuur heeft een korter dank dan de achterzijde, hierdoor is de doorloophoogte aan de voorzijde erg hoog, dit zorgt voor meer contact met uw tuin. 

Gerelateerde projecten

Douglas overkapping

Douglas houten schuur

Kapschuur

Douglas poolhouse

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.