Overkapping

Muris Bouw realiseert prachtige houten overkappingen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een overkapping.

Maatwerk houten overkappingen

Muris Bouw realiseert maatwerk overkappingen. Authentiek of modern. Klein of groot. Uw wens staat altijd centraal. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze houten schuren zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken waarbij wij altijd oog hebben voor detail. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stijlen die we afstemmen op uw wensen.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Materiaalkeuze overkapping

Wij zijn dé specialist in het realiseren van houten overkappingen. Om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van uw overkapping is het van belang dat we alleen kwalitatief hoogstaand materiaal gebruiken. Hout is een populaire keuze voor overkappingen omdat het natuurlijk, esthetisch aantrekkelijk en relatief goedkoop is tegenover een stenen of stalen constructie.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de overkapping langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Opties overkappingen

Voorzie uw overkapping van extra gemak, comfort en een luxere uitstraling. Denk hierbij aan:

Ontwerp van uw overkapping

Heeft u een keuze gemaakt voor de materialen, stijl en opties? Dan maken we graag een ontwerp voor u. Tevens ontvangt u bij dit ontwerp een offerte. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dan maken we graag een offerte voor uw overkapping.

Gerealiseerde projecten

Tuinkamer

Douglas overkapping

Douglas overkapping

Douglas Tuinkamer

Terras overkapping

Terras overkapping

Douglas Tuinkamer

Douglas overkapping

Terras overkapping

Douglas houten schuur

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.