Over ons

Kies voor Muris Bouw

Wij zijn Muris Bouw, een team van gepassioneerde houtbouwprofessionals. Onze missie is om uw droomproject tot leven te brengen. We zijn trots op ons vakmanschap en gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat elk project zowel mooi als duurzaam is.

We begrijpen dat het bouwen van een constructie veel meer inhoudt dan alleen houtbewerking – het vereist ook vertrouwen en persoonlijk contact tussen opdrachtgever en aannemer.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen met de juiste opleiding. Hiermee garanderen wij een continue hoogstaande kwaliteit. Wij vertrekken pas als we met trots kunnen vertellen dat wij uw project hebben gerealiseerd.

Vanaf uw aanvraag tot en met oplevering vinden wij persoonlijk contact uiterst belangrijk. Wij werken met één vast aanspreekpunt. Daarnaast adviseren wij u graag over de constructie, materiaalkeuze en afwerking. Uw wens staat altijd centraal! Maken wij met u een afspraak? Dan komen we deze altijd na.

Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogstaande materialen die langere tijd meegaan. Al het gebruikte hout is voorzien van het FSC-keurmerk.

Muris Bouw is VCA-gecertificeerd. Daarmee bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden veilig uitgevoerd worden.

Daarnaast hebben wij een construction-all-risks-verzekering, kortweg CAR verzekering. Deze verzekering geeft uitgebreide dekking voor aanbouwrisico’s bij o.a. huizen, gebouwen en renovatieprojecten.

Ons verhaal

Jip Muris, oprichter van Muris Bouw, is opgegroeid in een familie met verschillende aannemers en ambachtslieden. Hij heeft op jonge leeftijd kunnen proeven van het vak. Op de bouwplaats is de passie voor het vak ontstaan.

Na het afronden van de opleiding houtbewerking op Sint Jansberg in Maaseik, heeft hij enkele jaren gewerkt voor verschillende aannemers. Toen hij de kneepjes van het vak onder de knie had heeft hij Muris Bouw gestart: een bouwbedrijf met de focus op houtbouw.

Hedendaags is Muris Bouw een gevestigde speler op het gebied van houtbouw in Limburg. Met ons team van vakmannen gaan we bij elk project weer voor het allerbeste resultaat. Wij zijn pas tevreden als we met trots uw project kunnen opleveren.

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.