Poolhouse

Muris Bouw realiseert robuuste en authentieke poolhouses. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een poolhouse.

Maatwerk poolhouse

Muris Bouw realiseert poolhouses die kwaliteit uitstralen. Er is nagedacht over elk detail en alle werkzaamheden worden tot in de puntjes uitgewerkt. Door de ervaring die wij in de jaren hebben opgedaan kunnen wij een poolhouse realiseren die perfect in het verlengde van uw zwembad past. Het poolhouse moet niet alleen een plek zijn om in te relaxen maar ook een waardevolle toevoeging aan de uitstraling van uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige zit plek naast uw zwembad of een luxe outdoor living space met een keuken, badkamer of zelfs slaapkamer.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Hoogwaardige materialen

Bij een poolhouse is er een zeer uitgebreide materiaalkeuze. U kunt gaan voor een landelijke uitstraling met veel hout of juist voor een strakke moderne uitstraling van beton en steen. De materialen kunnen worden afgestemd op de reeds gebruikte elementen in uw tuin en van het zwembad. Zo kunnen we een poolhouse creëren dat perfect in uw tuin en bij het zwembad past. Uw wens staat hierbij altijd centraal.

Ontwerp van uw tuinkamer

Heeft u een keuze gemaakt voor de materialen, stijl en opties? Dan maken we graag een ontwerp voor u. Tevens ontvangt u bij dit ontwerp een offerte. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dan maken we graag een offerte voor uw poolhouse.

Gerealiseerde projecten

Poolhouse modern

Douglas overkapping

Luxe tuinkamer

Douglas poolhouse

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.