Schuur

Muris Bouw realiseert prachtige houten schuren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een schuur.

Maatwerk schuur

Muris Bouw realiseert maatwerk schuren. Authentiek of modern. Klein of groot. Uw wens staat altijd centraal. Wij garanderen u een lange levensduur omdat wij enkel materialen gebruiken van hoge kwaliteit. Onze houten schuren zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om naar te kijken waarbij wij altijd oog hebben voor detail. Wij bieden een grote verscheidenheid aan stijlen die we afstemmen op uw wensen. Heeft u al een ontwerp voor uw schuur? Ook dat realiseren we graag voor u.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Schuur bouwen

Voordat we beginnen met de bouw van uw schuur moet u eerst de grootte en ligging bepalen. Indien gewenst verzorgen wij voor u het ontwerp. Afhankelijk van het formaat en de ligging moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Zodra u de vergunningen heeft ontvangen, beginnen we met de bouw.

Materialen voor uw schuur

U wilt zo lang als mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe schuur. Daarom is het belangrijk om alleen kwalitatief hoogstaand materiaal te gebruiken. Hout is een populaire keuze voor schuren omdat het natuurlijk, esthetisch aantrekkelijk en relatief goedkoop is tegenover een stenen of stalen constructie.

Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van hout. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een houtsoort die sterk, duurzaam en rotbestendig is, zoals eiken, lariks, of douglas. Dit zorgt ervoor dat de stalling langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft.

Prefab schuren

Afhankelijk van uw wensen realiseren wij uw schuren als prefab constructie in de werkplaats. Op basis van het ontwerp maken wij een gedetailleerde technische tekening. Deze kunt u ook als 3D-model bekijken. Nadat de tekeningen zijn goedgekeurd kan het productieproces beginnen.

De constructie wordt gerealiseerd door een zeer moderne houtbewerking robot. De bewerkingen zijn tot op de millimeter nauwkeurig. Belangrijk als u kiest voor authentieke houtverbindingen. Na de productie hoeft de constructie alleen nog maar ter plekke gemonteerd te worden.

Gerealiseerde projecten

Douglas overkapping

Douglas houten schuur

Paardenstal

Douglas overkapping

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.