Aanbouw

Muris Bouw realiseert hoge kwaliteit aanbouwen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het realiseren van een kapschuur.

Functioneel meer ruimte

Soms krijgt u te maken met gezinsuitbreiding of simpelweg de wens om meer ruimte te hebben in uw huis. U staat dan voor de moeilijke keuze: verhuizen of verbouwen. Wanneer u nog genoeg grond heeft voor het plaatsen van een aanbouw is dit een interessante mogelijkheid. Met een aanbouw creëert u veel extra functionele ruimte. De investering in een aanbouw verdient u terug bij de verkoop van uw woning. Daarnaast is aanbouwen vaak goedkoper dan verhuizen.

Muris Bouw helpt u met het realiseren van een aanbouw op traditionele wijze. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen ervoor dat alles volgens de hoogste standaarden gebouwd wordt. Bovendien houden wij rekening met uw budget en wensen, zodat we een aanbouw kunnen creëren die aan al uw eisen voldoet. Wij begeleiden projecten van ontwerp tot aan oplevering. Wij werken al meerdere jaren samen met vaste elektriciens, loodgieters en stukadoors. Hierdoor wordt alles op elkaar afgestemd zodat wij het beste eindresultaat kunnen garanderen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Punten van aandacht

Bij het bouwen van een aanbouw zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

  • Voordat u begint met bouwen is het belangrijk om te weten of u voldoet aan de plaatselijke bouwvoorschriften en vergunningseisen. Dit kan variëren en is afhankelijk van de locatie waar u woont.
  • Bij constructieve wijzingen aan uw huis, zoals een doorbraak naar uw woning, moet er altijd een constructieberekening gemaakt worden;
  • Kies voor het juiste materiaal voor de aanbouw. Dit kan afhangen van factoren zoals uw budget, de stijl van het bestaande gebouw en de gewenste duurzaamheid en onderhoudsintensiteit van de aanbouw. Wij kunnen u hierin adviseren.

Opties aanbouw

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het aanbouwen van uw huis.

  • Een aanbouw op de begane grond om uw woonkamer en/of keuken te vergoten;
  • Een opbouw bovenop een bestaand gebouw, voor bijvoorbeeld uw slaapkamers of badkamer op de 2de verdieping uit te breiden;
  • De bouw van een bijgebouw of garage in uw tuin.

Gerealiseerde projecten

Houtskelet aanbouw

Aanbouw

Houtskelet opbouw

Houtskelet aanbouw

Renovatie oude schuur

Luxe tuinkamer

Dakopbouw

Klaar om uw droomproject te realiseren?

Bij Muris Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat. Een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen. We gaan graag met u in gesprek zodat we samen uw droomproject kunnen realiseren.